XI Fira d'Artesania i VII Festa del Moble

Nova edició i nou èxit de la Fira d'Artesania de la Fusta i el Moble i de la Festa del Moble. El cap de setmana del 20 i 21 d'octubre, La Sénia va tornar a promocionar-se com el País del Moble, acaparant totes les mirades del territori. De nou, es va poder comprovar la gran oferta de l'àrea del moble més gran de Catalunya i es va conèixer l'ofici artesanal i les dècades de bonfer gràcies a la Fira d'Artesania.


A més, va hi haver moltes activitats paral·leles, com el Festival de Música en Terres de Cruïlla o diferents activitats. Durant el cap de setmana es van fer entrega dels premis d’artesania per “Art i Atzar” i “El rincón De Lipin” a la Fira i entrega del premi FECOMS a la comanda gratuita que marxa cap a Alcanar. També es va homenatjar a un senienc i una senienca per la seva tasca històrica al món del pinzell: Josefina Castell i Guillermo Pamplona

Com és habitual, es va sortejar una comanda gratuïta entre totes les compres de la setmana a les botigues de La Sénia, País del Moble. El guanyador va ser Joan Curtó, que havia comprat per valor de 3097€ i se va emportar de franc els mobles. Les botigues també van sortejar dinars al restaurant Estrella Michelín L'Antic Molí i van tindre una major oferta, descomptes, promocions i degustacions de productes.


Vos deixem dos vídeos d'activitats del cap de setmana:


- La Sénia s'alça i es reivindica com a capital del moble

- Enganxada del tronc i recorregut del rossegador

© 2019 La Sénia Pais del Moble. Todos los derechos reservados. Todo el contenido es original y propio.