Sorteig de 6.000 € entre les comandes de la Festa del MobleLa FECOMS sortejarà una comanda d’entre les que es realitzen els dies 20, 21 i 22 d’octubre a les botigues de La Sénia País del Moble. Un premi de 6.000 € que és un alicient encara més gran per vindre a La Sénia. A més, aquest cap de setmana, també hi haurà descomptes atractius en els mobles de les botigues, zona outlet fins al 70% de descompte a la carpa de la Fira, degustacions de productes típics a les botigues…

Paral·lelament, durant el 21 i 22 d’octubre tindrà lloc la Fira d’Artesania de la Fusta i el Moble i una major oferta d’activitats a La Sénia. Sens dubte, estos dies són un moment ideal per visitar La Sénia i les botigues del País del Moble, amb l’alicient dels grans descomptes en productes i del sorteig d’una comanda.

CONDICIONS DEL SORTEIG V FESTA DEL MOBLE: S’acorda sortejar entre totes les comandes efectuades durant els dies 20, 21 i 22 d’octubre a qualsevol de les botigues de mobles de La Sénia, abans de les 18:00 hores del diumenge dia 22, i que s’hagin fet efectives amb un lliurament a compte, la gratuïtat d’una d’aquestes comandes. El valor màxim que assumirà la Federació de Comerciants de Mobles de La Sénia es de 6.000,00 euros. Per a poder participar al sorteig, els clients han de reomplir una butlleta que es facilitarà a cada botiga, i l’han de dipositar a una urna situada a la recinte de la Festa del Moble. El sorteig es realitzarà la tarde del diumenge 22 d’octubre de 2017 a les 19:30 hores al recinte de la Festa del Moble.

-----


La FECOMS sorteará una compra de entre las que se realicen os días 20 , 21 y 22 de octubre en las tiendas de La Sénia País del Mueble. Un premio de 6.000 € que es un aliciente aún mayor para venir a La Sénia. Además, este fin de semana, también habrá descuentos atractivos en los muebles de las tiendas, zona outlet hasta el 70% de descuento en la carpa de la Feria, degustaciones de productos típicos en las tiendas …

Paralelamente, durante el 21 y 22 de octubre tendrá lugar la Feria de Artesanía de la Madera y el Mueble y una mayor oferta de actividades en La Sénia. Sin duda, estos días son un momento ideal para visitar La Sénia y las tiendas del País del Mueble, con el aliciente de los grandes descuentos en productos y del sorteo de un pedido.

CONDICIONES DEL SORTEO V FIESTA DEL MUEBLE: Se acuerda sortear entre todos los pedidos efectuados durante los días 20, 21 y 22 de octubre en cualquiera de las tiendas de muebles de La Sénia, antes de las 18:00 horas del domingo día 22, y que se hayan hecho efectivas con una entrega a cuenta, la gratuidad de uno de estos pedidos. El valor máximo que asumirá la Federación de Comerciantes de Muebles de La Sénia es de 6.000,00 euros. Para poder participar en el sorteo, los clientes deben rellenar un boleto que se facilitará a cada tienda, y la han de depositar en una urna situada en la recinto de la Fiesta del Mueble. El sorteo se realizará la tarde del domingo 22 de octubre de 2017 a las 19:30 horas en el recinto de la Fiesta del Mueble.

© 2019 La Sénia Pais del Moble. Todos los derechos reservados. Todo el contenido es original y propio.