#MoblesAProvaDeVida, nova campanya de La Sénia, País del Moble“La Sénia País del Moble” està preparant noves accions promocionals de la ciutat, per tal de donar a conèixer els més de 20.000 m2 d’exposició de mobles, les més de 20 fàbriques que hi ha a la localitat, més de 10 botigues o les dècades de tradició artesanal. Tot això, el “País del Moble” es promocionarà conjuntament en la nova campanya #MoblesAProvaDeVida.

Per què este eslògan?

El sector del moble de La Sénia està treballant en totes les accions promocionals d’enguany i per això ha buscat assessorament d’una agència de publicitat puntera al país. Este nou eslògan pretén ficar en valor la qualitat del moble de La Sénia, front a altres superfícies comercials o empreses, que ofereixen un moble de baixa qualitat. #MoblesAProvaDeVida mostra la tradició de la localitat i el bon fer de La Sénia, que es tradueix en un moble que aguanta perfectament el pas del temps.

Els compradors del moble de La Sénia busquen qualitat i un moble que no hi haja que canviar després de pocs anys. Busca tendència, innovació, diferents estils, però vol que eixos mobles formen part de la seua vida. Això és el que trobarà a La Sénia.

Este eslògan es va adaptant a les diferents circumstàncies promocionals, per cridar l’atenció i impactar. Per exemple, es transforma en #MoblesAProvaDeNens, #MoblesAProvadAmics, etcètera.

Perquè estem segurs de que la qualitat que busques, la trobaràs a La Sénia!


------

#MueblesAPruebaDeVida, nueva campaña de La Sénia País del Moble

“La Sénia País del Moble” está preparando nuevas acciones promocionales, para dar a conocer los más de 20.000 m2 de exposición de muebles, las más de 20 fábricas que hay en la localidad, más de 10 tiendas o las décadas de tradición artesanal. Todo esto, el “País del Moble”, se promocionará conjuntamente en la nueva campaña #MueblesAPruebaDeVida.

¿Por qué este eslogan?

El sector del mueble de La Sénia está trabajando en todas las acciones promocionales de este año y por eso ha buscado asesoramiento de una agencia de publicidad puntera del país. Este nuevo eslogan pretende poner en valor la calidad del mueble de La Sénia, frente a otras superficies comerciales o empresas, que ofrecen un mueble de baja calidad. #MueblesAPruebaDeVida muestra la tradición de la localidad y el buen hacer de La Sénia, que se traduce en un mueble que aguanta perfectamente el paso del tiempo.

Los compradores del mueble de La Sénia buscan calidad y un mueble que no haya que cambiar después de pocos años. Buscan tendencia, innovación, diferentes estilos, pero quieren que esos muebles formen parte de su vida. Esto es lo que encontrará en La Sénia.

Este eslogan se va adaptando a las diferentes circunstancias promocionales, para llamar la atención e impactar. Por ejemplo, se transforma en #MueblesAPruebaDeNiños, #MueblesAPruebadeAmigos, etcétera.

Porque estamos seguros de que la calidad que buscas, la encontrarás en La Sénia!

© 2019 La Sénia Pais del Moble. Todos los derechos reservados. Todo el contenido es original y propio.