Les botigues de La Sénia sortegen dinars a l'Antic Molí

Cada una de les botigues de la FECOMS sortejarà un dinar per a dues persones al restaurant Estrella Michelin, l'Antic Molí, entre les comandes que es realitzen des del 15 al 21 d’octubre. Sens dubte, podre provar la cuina del xef Vicent Guimerà i el seu menú "Efímer" serà un atractiu més per vindre a "La Sénia, País del Moble".


Aquesta combinació entre els mobles i la gastronomia de La Sénia és una novetat en aquesta Festa del Moble. Així, comprar els mobles a les nostres botigues la propera setmana pot tindre un sabrós premi!

----

Las tiendas de La Sénia sortean comidas en el Antic Molí

Cada una de las tiendas de la FECOMS sorteará una comida para dos personas en el restaurante Estrella Michelin, L'Antic Molí, entre las compras que se realizan desde el 15 al 21 de octubre. Sin duda, poder probar la cocina del chef Vicente Guimerà y su menú "Efímer" será un atractivo más para venir a "La Sénia, País del Moble".

Esta combinación entre los muebles y la gastronomía de La Sénia es una novedad en esta Fiesta del Mueble. Así, comprar los muebles en nuestras tiendas la próxima semana puede tener un sabroso premio!

© 2019 La Sénia Pais del Moble. Todos los derechos reservados. Todo el contenido es original y propio.