La Sénia País del Moble

La Sénia és una de les superfícies comercials del moble més gran. Amb els seus 11.825 metres quadrats d’exposició, ofereix infinites possibilitats per decorar els diferents espais. En la Sénia, t’esperen centenars de sofàs, armaris, taules, menjadors, butaques, habitacions… de tots els estils i ambients.A més d’aquesta enorme oferta, la Sénia ofereix qualitat. Perquè la fusta i el moble són una activitat tradicional a la població, que compta amb dècades d’existència. Ja va ser als anys 40 del segle XX quan van aparèixer una sèrie de petits establiments industrials, hereus dels oficis artesans anteriors. Aquest seria el germen de la gran indústria del moble de la Sénia. En les dècades següents, la indústria va evolucionar i es va professionalitzar, especialitzant-se també en els diferents processos de fabricació i venda. Aquesta història i aquesta tradició en la fabricació del moble són el millor aval d’una de les superfícies comercials del moble més gran.

Per això, el visitant que busca mobles, a la Sénia troba allò que necessita. Perquè té gairebé 12.000 metres quadrats d’exposició i venda i un gran equip de professionals que li pot assessorar en cadascuna de les nostres botigues.La Sénia, país del mueble


La Senia es una de las superficies comerciales del mueble más grande. Con sus 11.825 metros cuadrados de exposición, ofrece infinitas posibilidades para decorar los diferentes espacios. En La Sénia, te esperan centenares de sofás, armarios, mesas, comedores, butacas, habitaciones… de todos los estilos y ambientes.

Además de esta enorme oferta, La Sénia ofrece calidad. Porque la madera y el mueble son una actividad tradicional en la población, que cuenta con décadas de existencia. Ya fue en los años 40 del siglo XX cuando aparecieron una serie de pequeños establecimientos industriales, herederos de los oficios artesanos anteriores. Ese sería el germen de la gran industria del mueble de La Sénia. En las décadas siguientes, la industria evolucionó y se profesionalizó, especializándose también en los distintos procesos de fabricación y venta. Esa historia y esa tradición en la fabricación del mueble son el mejor aval de una de las superficies comerciales del mueble más grande.

Por ello, el visitante que busca muebles, en La Sénia encuentra aquello que necesita. Porque tiene casi 12.000 metros cuadros de exposición y venta y un gran equipo de profesionales que le puede asesorar en cada una de nuestras tiendas.

© 2019 La Sénia Pais del Moble. Todos los derechos reservados. Todo el contenido es original y propio.