IV Festa del Moble de La Sénia

Actualizado: 20 de jun de 2018

El dissabte 22 i el diumenge 23 d’octubre aplega una de les trobades anuals més importants a La Sénia: la IV Festa del Moble de la Sénia, dins de l’VIII Fira d’Artesania de la Fusta i el Moble. Una oportunitat per descobrir  la indústria més important de la nostra localitat, així com les novetats de la nova temporada de les empreses del moble.
La Sénia és conegut com el país del moble. Durant tot l’any, té 11.825 metres quadrats d’exposició, el que fan que siga una de les superfícies comercials del moble més grans. Tindre un espai de mostra tan gran és molt important, però també ho és donar-li un valor afegit a la fusta. I en això sempre han sigut especialistes les fàbriques i tendes de la Sénia, ja que la indústria del moble està molt arrelada i és una tradició de molta rellevància a la nostra localitat. Eixe treball de generacions i generacions ha aconseguit posicionar la Sénia com un referent i que milers i milers de clients hagen depositat la seua confiança en les nostres empreses.

En la IV Festa del Moble de la Sénia es reivindica esta activitat tradicional, amb una ampla programació que ens permet conèixer de prop el treball amb la fusta i servix per promocionar la nostra localitat i esta indústria. En breu, vos donarem més detalls de totes les activitats programades.

A més, entre tots els que realitzen una comanda durant la festa del moble, entraràn a un sorteig de la gratuïtat d’una comanda, podeu consultar les bases aqui.


HORARI Dissabte 22 i Diumenge 23 d’octubre De 10 a 14 h. i de 16 a 20 h.

LLOC Nau Firal al polígon industrial Pla de la Bassa

© 2019 La Sénia Pais del Moble. Todos los derechos reservados. Todo el contenido es original y propio.