Fira Gastronòmica i Curses de Cavalls aquest cap de setmana a La SéniaLa Sénia viurà un cap de setmana replet d'activitats. Del 10 al 13 de maig, es celebrarà el SéniaFest, la Fira Gastronòmica o les Curses de Cavalls. A més, es podrà gaudir de diferents exposicions, com la de les Oliveres Mil·lenàries del Territori del Sénia, la "Alpargateria Godes i lo calcer a la Sénia" i pesos i mesures dels nostres iaios o "Patchwork, puntes de coixí, manualitats, pintura i restauració".


La Fira Gastronòmica tornarà a ser un gran reclam aquest cap de setmana. Es tornarà comptar en xefs de primer nivell, experts en cuina, cellers, showcookings, tast de vins.... De nou s'han organitzat nombroses activitats al voltant de la Fira, com el Concurs de la Tapa Creativa, la Ruta de les Tapes o les Jornades Gastronómiques del Recapte. Aquesta Fira és una gran oportunitat per gaudir dels productes de proximitat i d'elaboracions exquisides.


"La Sénia, País del Moble" tornarà a patrocinar la Cursa de Cavalls, amb 1000€ en premis. Les curses de cavalls es celebraran el diumenge 12 de maig i tindran 3 categories: Genets aficionats junior, Genets aficionats i Pura Sang Anglesos. Des de La Sénia País del Moble volem contribuir amb aquesta festa patrocinant el Gran Premi “La Sénia País del Moble” de Genets aficionats. Aquesta serà una nova oportunitat de conèixer aquesta tradició de la nostra localitat.


El Séniafest torna a comptar amb un cartell de luxe. Els Catarres, Auxili, Tribade, DJ Monka i Mascarats seran els encarregats de fer passar una gran nit a tots els que vullguen gaudir d'este espectacle. SéniaFest continua situant-se com un concert de referència al mes de maig i apropa fins la localitat a grups de primer nivell.


I a banda de totes aquestes activitat, a La Sénia tens més de 20000 metres d’exposició de mobles per a tots els gustos, que podeu visitar també durant aquest dissabte.

Consulta tot el programa aquí:

------

Feria Gastronómica y Carreras de Caballos este fin de semana en La Sénia


La Sénia vivirá un fin de semana repleto de actividades. Del 10 al 13 de mayo, se celebrará el SéniaFest, la Feria Gastronómica o las Carreras de Caballos. Además, se podrá disfrutar de diferentes exposiciones, como la de los Olivos Milenarios del Territorio del Sénia, la "Alpargateria Godes y el calzado en la Sénia" y pesos y medidas de nuestros abuelos o "Patchwork, bolillos, manualidades, pintura y restauración".


La Feria Gastronómica volverá a ser un gran reclamo este fin de semana. Se volverá a contar con chefs de primer nivel, expertos en cocina, bodegas, showcookings, degustación de vinos... De nuevo se han organizado numerosas actividades en torno a la Feria, como el Concurso de la Tapa Creativa, la Ruta de las Tapas o las Jornadas Gastronómicas del Recapte. Esta Feria es una gran oportunidad para disfrutar de los productos de proximidad y de elaboraciones exquisitas.


"La Sénia, País del Moble" volverá a patrocinar la Carrera de Caballos, con 1000 € en premios. Las carreras de caballos se celebrarán el domingo 12 de mayo y tendrán 3 categorías: Jinetes aficionados junior, Jinetes aficionados y Pura Sangre Ingleses. Desde La Sénia País del Moble queremos contribuir con esta fiesta patrocinando el Gran Premio "La Sénia País del Mueble" de Jinetes aficionados. Esta será una nueva oportunidad de conocer esta tradición de nuestra localidad.


El Séniafest vuelve a contar con un cartel de lujo. Els Catarres, Auxili, Tribade, DJ Monka y Mascarats serán los encargados de hacer pasar una gran noche a todos los que quieran disfrutar de este espectáculo. SéniaFest continúa situándose como un concierto de referencia el mes de mayo y acerca hasta la localidad grupos de primer nivel.


Y a parte de todas estas actividades, en La Sénia tienes más de 20000 metros de exposición de muebles para todos los gustos, que puede visitar también durante este sábado.


© 2019 La Sénia Pais del Moble. Todos los derechos reservados. Todo el contenido es original y propio.