Festa del Moble: regalem una compra fins a 6000€!

La Festa del Moble de La Sénia es celebrarà els dies 19 i 20 d’octubre. Un dels aspectes més destacats és que entre totes les compres que es fagen entre el 14 i 20 d’octubre es sortejarà una comanda de fins a 6000€. Per tant, la teva compra a les botigues de La Sénia, País del Moble et pot sortir de franc la propera setmana!


La Festa del Moble és una gran oportunitat per conèixer l’oferta de mobles i moblar la teva vivenda. És un cap de setmana amb moltes activitats a la localitat i on també les botigues fan descomptes atarctius, degustacions de productes…


Dinars a l’Antic Molí

Entre les compres realitzades la propera setmana, del 14 al 20 d’octubre, cada botiga sortejarà un dinar per a dos persones al Restaurant l’Antic Molí, amb Estrella Michelin.


Fira Artesana

Paral·lelament, el 19 i 20 d’octubre tindrà lloc la Fira d’Artesania de la Fusta i el Moble. També, una de les novetats d’enguany será un trenet turístic que unirà les botigues de la localitat amb el recinte firal. Tots els clients del cap de setmana també obtindran tiquets gratuïts per pujar a la Sínia Artesana.


CONDICIONS DEL SORTEIG V FESTA DEL MOBLE:S’acorda sortejar la gratuitat d'una comanda entre totes les comandes efectuades entre el 14 i el 20 d’ioctubre abans de les 18 hores, a les botigues de "La Sénia, País del Moble" i que s’hagin fet efectives amb un lliurament a compte. El valor màxim que assumirà la Federació de Comerciants de Mobles de La Sénia es de 6.000 euros. Per a poder participar al sorteig, els clients han de reomplir una butlleta que es facilitarà a cada botiga, i l’han de dipositar a una urna situada a la recinte de la Festa del Moble. El sorteig es realitzarà la tarde del diumenge 20 d’octubre de 2019 a les 19:30 hores al recinte de la Festa del Moble.
-----

Fiesta del Mueble: regalamos una compra de hasta 6000€!

La Fiesta del Mueble de La Sénia se celebrará los días 19 y 20 de octubre. Uno de los aspectos más destacados es que entre todas las compras que se hagan entre el 14 y el 20 de octubre entrarán en el sorteo de una compra de hasta de 6000€. Por lo tanto, tu compra en las tiendas de La Sénia, País del Moble te puede salir gratis la próxima semana!


La Fiesta del Mueble es una gran oportunidad para conocer la oferta de muebles y amueblar tu vivienda. Es un fin de semana con muchas actividades en la localidad y donde también las tiendas hacen descuentos atractivos, degustaciones de productos...


Comidas en l’Antic Molí

Entre las compras realizadas la próxima semana, del 14 al 20 de octubre, cada tienda sorteará una comida para dos personas en el Restaurante l'Antic Molí, con Estrella Michelín.


Feria Artesana

Paralelamente, el 19 y 20 de octubre tendrá lugar la Feria de Artesanía de la Madera y el Mueble. También, una de las novedades de este año será un tren turístico que unirá las tiendas de la localidad con el recinto ferial. Todos los clientes del fin de semana también obtendrán tíckets gratuitos para subir a la Sínia Artesana.


CONDICIONES DEL SORTEO V FIESTA DEL MUEBLE: Se acuerda sortear la gratuidad de una compra entre las reservas realizadas entre el 14 y 20 de octubre, antes de las 18 horas, en las tiendas de "La Sénia, País del Moble" y que se hayan hecho efectivas con una entrega a cuenta. El valor máximo que asumirá la Federación de Comerciantes de Muebles de La Sénia es de 6000 euros. Para poder participar en el sorteo, los clientes han de rellenar un boleto que se facilitará en cada tienda y la han de depositar en una urna situada en el recinto de la Fiesta del Mueble. El sorteo se realizará la tarde del domingo 20 de octubre de 2019 a las 19:30 horas en el recinto de la Fiesta del Mueble.

© 2019 La Sénia Pais del Moble. Todos los derechos reservados. Todo el contenido es original y propio.