La Sénia celebrarà la Festa del Moble els dies 21 i 22 d'octubre

La Sénia celebrarà la Fira d’Artesania de la Fusta i Moble i la Festa del Moble els propers 21 i 22 d’octubre. En  aquesta es reivindica esta activitat tradicional, amb una ampla programació que ens permet conèixer de prop el treball amb la fusta i servix per promocionar la nostra localitat i esta indústria. Visitar La Sénia sempre es atractiu, però durant estos dies, hi ha més activitat, les botigues llancen promocions i tens l’oportunitat de gaudir dels treballs artesanals.

Si visitar La Sénia i conèixer la indústria de la fusta i l’exposició de mobles és molt interessant, encara ho és més durant la Fira d’Artesania de la Fusta i Moble i Festa del Moble. I això es deu a que hi ha una major activitat, zones d’exposició, promocions, sortejos, descomptes… La Sénia s’implica en fer una gran festa que reivindique la seva activitat tradicional i que dóne a conèixer la localitat com el País del Moble, ja que és la zona d’exposició de moble més gran del país.

Per tot això, els dies 21 i 22 f’octubre de 2017 t’esperem per gaudir de la nostra Festa del Moble!© 2019 La Sénia Pais del Moble. Todos los derechos reservados. Todo el contenido es original y propio.