El moble de La Sénia es consolida al showroom Interihotel

Aquesta setmana s’ha celebrat el principal esdeveniment sobre interiorisme d’hotels a nivell nacional, que ha tingut lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) durant els dies 24, 25 i 26 d’octubre. De la mà de CENFIM, Interihotel s’ha convertit en pioner i referència per als professionals del sector amb visitants provinents de més de 25 països i ha esdevingut, en els últims anys, visita obligada per tot aquell que formi part del món hoteler. Dintre dels 7500m2del recinte, es poden trobar diferents àrees com són la d’exposició, la de conferències i la de descans. Entre les marques del sector del moble, han participat 2 empreses senienques: Madersénia Essenthia i Bustper, ambdues amb l’objectiu de donar a conèixer el seu producte de qualitat i les noves tendències en interiorisme hoteler.

Així mateix, es van desplaçar a la Fira durant la jornada inaugural l’alcalde del municipi, Joan Moisés, i la regidora d’Empresa, Ocupació i Comerç, Elena Tobias, per tal de donar suport i conèixer de primera mà les sensacions dels empresaris, que van ser molt positives, una prova més de la notable recuperació del sector del moble observada aquests darrers mesos.
---

El mueble de La Sénia se consolida en el showroom Interihotel

Esta semana se ha celebrado el principal evento sobre interiorismo de hoteles a nivel nacional, que ha tenido lugar en el Centro de Convenciones Internacional de Barcelona (CCIB) durante los días 24, 25 y 26 de octubre. De la mano de CENFIM, InteriHOTEL ha convertido en pionero y referencia para los profesionales del sector con visitantes provenientes de más de 25 países y se ha convertido, en los últimos años, visita obligada para todo aquel que forme parte del mundo hotelero. Dentro de los 7500m2del recinto, se pueden encontrar diferentes áreas como son la de exposición, la de conferencias y la de descanso. Entre las marcas del sector del mueble, han participado 2 empresas de La Sénia: Madersénia Essenthia y Bustper, ambas con el objetivo de dar a conocer su producto de calidad y las nuevas tendencias en interiorismo hotelero.

Asimismo, se desplazaron a la Feria durante la jornada inaugural el alcalde del municipio, Juan Moisés, y la concejala de Empresa, Empleo y Comercio, Elena Tobias, para apoyar y conocer de primera mano las sensaciones de los empresarios , que fueron muy positivas, una prueba más de la notable recuperación del sector del mueble observada estos últimos meses.© 2019 La Sénia Pais del Moble. Todos los derechos reservados. Todo el contenido es original y propio.