Comunicat de la FECOMS sobre el documental “La Sénia, el paradís perdut”


La Federació de Mobles de La Sénia (FECOMS) volem manifestar que la repercussió del programa “La Sénia, el paradís perdut” de Sense Ficció, emés el passat 20 de desembre a TV3, que ha deixat un llegat molt negatiu que confon una realitat passada amb la situació actual.

Avui en dia, estem molt orgullosos d’afirmar que hi ha moltes empreses obertes i en ple funcionament que tiren endavant i amb il·lusió els seus projectes a curt i llarg termini.

La crisi ha estat global i ha afectat a tots els sectors d’arreu del món. És clar que ha sigut molt dura, però a tots ens caracteritzen les ganes de lluitar i aconseguir la continuïtat empresarial i comercial que ha estat, és i serà la icona de La Sénia. Des de que els primers empresaris varen iniciar aquesta tasca, varen superar altres davallades econòmiques i varen superar adversitats com la que hem sofert a hores d’ara. El resultat de la lluita i del nostre esforç ha donat lloc a un resultat immillorable:

SOM EL CENTRE DE DISTRIBUCIÓ MOBILIÀRIA MÉS GRAN DEL PAÍS EN METRES I METRES D’EXPOSICIÓ I AMB UNA AFLUÈNCIA ECONÒMICA NO TRANSMESA EN EL PROGRAMA ESMENTAT.© 2019 La Sénia Pais del Moble. Todos los derechos reservados. Todo el contenido es original y propio.