20 i 21 d'octubre, aplega la Festa del Moble

Actualizado: 15 de oct de 2018

La Sénia es prepara per viure una nova edició de la Festa del Moble i la Fira d'Artesania de la Fusta i el Moble. Els dies 20 i 21 d'octubre tornaran a ser una gran oportunitat per vindre a La Sénia, ja que tindràs tota l'oferta habitual, però amb moltes més activitats i promocions.


De nou, "La Sénia, País del Moble" sortejarà una de les comandes de mobles que es fagen els dies 20 i 21 d'octubre. Fins a 6.000 € de premi, que poden fer que la teva vivenda s'amoble de forma gratuita. A més, una altra novetat d'enguany és que cada botiga sortejarà un dinar per a 2 persones al Restaurant l'Antic Molí (Estrella Michelín).

A més dels premis, el cap de setmana de la Festa del Moble es tornarà a comptar amb una zona outlet, descomptes, degustacions de productes, promocions...


Per tot això, visitar La Sénia els dies 20 i 21 d'octubre per comprar els teus mobles té una alicient especial. T`'esperem a la Festa del Moble!


------

20 y 21 de octubre, llega la Fiesta del Mueble


La Sénia se prepara para vivir una nueva edición de la Fiesta del Mueble y la Feria de Artesanía de la Madera y el Mueble. Los días 20 y 21 de octubre volverán a ser una gran oportunidad para venir a La Sénia, ya que tendrás toda la oferta habitual, pero con muchas más actividades y promociones.

De nuevo, "La Sénia, País del Mueble" sorteará una de los pedidos de muebles que se hagan los días 20 y 21 de octubre. Hasta 6.000 € de premio, que pueden hacer que tu vivienda se amueble de forma gratuita. Además, otra novedad de este año es que cada tienda sorteará una comida para 2 personas en el Restaurante L'Antic Molí (Estrella Michelín). Además de los premios, el fin de semana de la Fiesta del Moble se volverá a contar con una zona outlet, descuentos, degustaciones de productos, promociones ...

Por todo ello, visitar La Sénia los días 20 y 21 de octubre para comprar tus muebles tiene una aliciente especial. T`e esperamos en la Fiesta del Mueble!

© 2019 La Sénia Pais del Moble. Todos los derechos reservados. Todo el contenido es original y propio.