14ª Fira Gastronòmica i Curses de CavallsUn any més les Curses de Cavalls tornen a la 14a Fira Gastronòmica

S’acosta la 14a Fira Gastronòmica el 7 i 8 de Maig, un fira que ja és una referència al territori, i encara més des del passat any que les famoses curses de cavalls i burros també es realitzen a la Fira.

Les curses de cavalls tindran 3 categories: Genets aficionats junior, Genets aficionats i Pura Sang Anglesos, i tot seguit la Correguda de Burros.

Des de La Sénia País del Moble volem contribuir amb aquesta festa patrocinant el Gran Premi “La Sénia País del Moble” de Genets aficionats.

Us convidem a passejar pels nostres carrers, descobrir i assaborir la gastronomia i productes del territori. A més el divendres de nit, es realitzarà la primera edició de Seniafest amb els grups Aspencat, Buhos, Mascarats, Totem i Beat, i el dissabte orquestra.

I com no, més de 20000 metres d’exposició de mobles per a tots els gustos!

Consulta tot el programa al següent enllaç: http://visitalasenia.info/wp-content/uploads/2017/04/PROGRAMA_FIRA_SENIA_2017_IMP_OK2.pdf

------


Un año más las Carreras de Caballos vuelven a la 14ª Feria Gastronómica

Se acerca la 14ª Feria Gastronómica el 7 y 8 de Mayo, un feria que ya es una referencia en el territorio, y aún más desde el pasado año que las famosas carreras de caballos y burros también se realizan en la Feria. Las carreras de caballos tendrán 3 categorías: Jinetes aficionados junior, Jinetes aficionados y Pura Sangre Ingleses, y seguidamente la Corrida de Burros.

Desde La Sénia País del Mueble queremos contribuir con esta fiesta patrocinando el Gran Premio “La Sénia País del Mueble” de Jinetes aficionados.

Os invitamos a pasear por nuestras calles, descubrir y saborear la gastronomía y productos del territorio. Además el viernes de noche, se realizará la primera edición de Seniafest con los grupos Aspencat, Buhos, enmascarados, Totem y Beat, y el sábado orquesta.

Y como no, más de 20000 metros de exposición de muebles para todos los gustos!

Consulta todo el programa en el siguiente enlace: http://visitalasenia.info/wp-content/uploads/2017/04/PROGRAMA_FIRA_SENIA_2017_IMP_OK2.pdf

© 2019 La Sénia Pais del Moble. Todos los derechos reservados. Todo el contenido es original y propio.