Èxit de las empreses del moble de La Sénia en Feria Hábitat Valencia


Avui, 21 de setembre tanca les seves portes la Fira Hàbitat, que ha tingut lloc al recinte firal de València des d’aquest dimarts. D’entre de les més de 400 firmes i marques de la indústria del moble, han participat 7 empreses senienques (Emede, Muebles Garcia Sabaté, Mobenia, Mobles Mesegué, VIVE, Tegar Mobel i Tobisa) amb l’objectiu de donar a conèixer el seu producte de qualitat i les noves tendències del sector.

Així mateix, ahir es van desplaçar a la Fira l’alcalde del municipi, Joan Moisés i la regidora d’Empresa, Ocupació i Comerç, Elena Tobias, acompanyats per l’AODL de l’ajuntament, Mª Carme Gonzalez, per tal de donar suport i conèixer de primera mà les sensacions dels empresaris, que van ser molt positives, fet que demostra la clara recuperació dins del sector.


--------------------------------

Éxito de las empresas del mueble de La Sénia en Feria Hábitat Valencia

Hoy, 21 de septiembre cierra sus puertas la Feria Hábitat, que ha tenido lugar en el recinto ferial de Valencia desde este martes. De entre las más de 400 firmas y marcas de la industria del mueble, han participado 7 empresas de La Sénia (Emede, Muebles García Sabaté, Mobenia, Mobles Mesegué, VIVE, Tegar Mobel y Tobisa) con el objetivo de dar a conocer su producto de calidad y las nuevas tendencias del sector.

Asimismo, ayer se desplazaron a la Feria el alcalde del municipio, Joan Moisés, la concejala de Empresa, Ocupación y Comercio, Elena Tobias, acompañados por la AEDL del ayuntamiento, Mª Carme González, para dar apoyo y conocer de primera mano las sensaciones de los empresarios, que fueron muy positivas, hecho que demuestra la clara recuperación dentro del sector.

© 2019 La Sénia Pais del Moble. Todos los derechos reservados. Todo el contenido es original y propio.